Siirry sisältöön

Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 5.10.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Valosaaste ja metsän puskurivyöhyke-funktio

Profiilikuvan paikka

Niipperiläinen
20. syyskuuta 2021 kello 21.32.59

Valaistu reitti tuo valosaastetta, joka haittaa talvisin ja syksyisin Alajuoksun varrella olevia omakotitalotontteja. Valosaasti haittaa myös metsää asuttavia lintuja ja pikkunisäkkäitä. Tällä hetkellä metsä on puskuri asuinalueen ja teollisuusalueen välissä, ja jos metsän puustoa harventaa, puskurialue ei toimi enää asianmukaisella tavalla.
Tällä hetkellä maapohja on kulunutta vain Juvantien läheisyydessä, Niipperin päiväkodin jälkeen metsä on enemmän oikea metsä. Metsässä on runsas linnusto, palokärjistä korppeihin. Metsässä on myös näköhavaintoja liito-oravista.
Pysäköintimahdollisuudet metsäalueen vieressä ei ole mitoitettu autolla paikalle saapuville ulkoiluttajille ja Alajuoksun liikennemäärä kasvaisi nykyisestä, jos ainoa pysäköintipaikka olisi Alajuoksun asukkaille tarkoitettu pysäköintialue/kääntöpaikka.