Siirry sisältöön

Kommentoi Keran katu- ja puistosuunnitelmia

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 16.8.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Huomioita

Profiilikuvan paikka

Katarina
13. heinäkuuta 2021 kello 21.36.35

Ensinnäkin videossa olevat korkeat talot eivät sovi lainkaan alueeseen joka on täynnä rivitaloja ja omakotitaloja. Jos kerrostaloja on pakko rakentaa niin nämä pitää olla matalia.

Yksi jalkapallokenttä ei ole riittävä ajanviettopaikka nuorille ja lapsiperheille. Miten olisi kunnollinen nuorisotila, skeittpaikka, asukaspuisto ja liikennepuisto? Espoosta ei löydy yhtäkään liikennepuistoa sen jälkeen kun Karamalmin poistettiin, joten eikö tällaista voisi suunnitella Keraan?

Suosittelen myös että päättäjät kävisivät tutustumassa Keran Hallien nykyiseen toimintaan niin saisitte käsityksen paikan hengestä ja minkälaista toimintaa vetää ihmisiä Keraan.

Profiilikuvan paikka

Kerassa jo nyt
19. heinäkuuta 2021 kello 16.21.20

Espooseen ja pääkaupunkiseutuun muutenkin kohdistuu muuttopainetta, minkä takia rakentamiseen käytettävä tila on mielestäni hyvä maksimoida. Otan paljon mieluummin Keraan korkeita kerrostaloja, jos sillä saadaan säilytettyä lähiluontoa ja viheralueita. Rakentamisessa ylöspäin menemisellä voidaan säästää näitä tärkeitä viheralueita ja samalla saada tarpeeksi ihmisiä pienelle alueelle palvelujen ylläpitämiseksi.

Joukkoliikenneyhteydet ovat myös Kerassa niin hyvällä mallilla, että parkkipaikkojen määrää voisi miettiä kriittisesti.