Siirry sisältöön

Tapionpuisto ja Tapionaukio

Puhekupla 24
15.10.2020 | Espoon kaupunki
Alueen nykytila

Tapionaukion pysäköintialueen eteläpuolinen bussiterminaalialue poistuu ja alue yhdistetään osaksi Tapionpuistoa. Alueesta on luonnosteltu Tapiolan keskustan uutta oleskelupuistoa.
Keskeisen sijaintinsa vuoksi puisto tarjoaisi asukkaille ja keskustan palveluissa asioiville viihtyisän toiminnallisen levähdyspaikan.

Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.


Normaalia yleisötilaisuutta ei järjestetä koronatilanteen vuoksi. Sen sijaan kaupungin edustajat ja suunnittelijat ovat tavattavissa paikan päällä ti 20.10.2020 klo 17.30-18.30.

Tapaamme Ainoan sisäänkäynnin edustalla Tuulikinsillalla. Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä ja kommentoida suunnitelmaluonnoksia turvavälit huomioiden. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Pyydämme esittämään palautteen ja mahdolliset toiveet sähköpostitse tai Otakantaa-sivustolla 3.11. mennessä.

Lisätietoja antaa maisema-arkkitehti Leena Ihalainen, leena.ihalainen@espoo.fi.

Suunnitelmaluonnosta voi kommentoida 3.11. asti. Tämän jälkeen suunnitelma päivitetään, viimeistellään ja hyväksytään. Viralliset suunnitelmat tulevat esille verkkoon vuoden 2021 alkupuolella.

Hankkeen sivut espoo.fi-sivustolla: https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Ymparisto_ja_luonto/Puistot_metsat_ja_niityt/Puistojen_suunnittelu_ja_rakentaminen/Puistosuunnitelmat/Ajankohtaiset_hankkeet/Tapionpuisto


Perustiedot

Julkaistu: 15.10.2020

Aiheet:
  • #asuminen ja rakentaminen
  • #ympäristö ja luonto
  • #liikenne
  • #turvallisuus
Kunnat:
  • Espoo

Liitteet

Ilmianna